top of page
  • Writer's pictureAdmin

Zašto salsa

"We should consider every day lost on which we have not danced at least once." - Friedrich Nietzsche 

Postoji bezmalo million razloga zbog kojih biste trebali da plešete i još više onih zbog kojih biste trebali da plešete salsu.



Želite da smršate a mučno vam je trčanje na pokretnoj traci u teretani? Uz salsu ne samo što ćete ostati u formi već ćete se ludo zabavljati na časovima sa instruktorima jer oni imaju beskrajno mnogo energije i volje a pozitivna energija koja kruži salom učiniće da svakog sledećeg puta trčite na čas. Nema mučnog preispitavanja da li da ustanem iz kreveta ili možda da preskočim ovaj čas. Uz pozitivne ljude koje ćete upoznati vaš čas će se nastaviti i posle standardnih sat vremena jer ćete druženje nastavljati izvan sale i po kafićima ispijati kafe i prepričavati poslednje plesne dogodovšitine.

Onda će doći vaša prva žurka u SKC-u. Vaši prvi plesni koraci sa novim partnerom/partnerkom, grupne koreografije uz koje ceo klub skače u istom ritmu učiniće da dobijete mesto na koje ćete poželeti da dolazite svakog petka. Prolaziće vreme i Di le que no će se vremenom pretvoriti u bezbroj novih figura koje ćete umeti da izvedete na podijumu. Na kraju, kada vam se celo telo bude kretalo uz klave i kubanska muzika uđe u sve vaše pore, znači da ste i zvanično postali zavisni od salse. Pogledajte kako mi to radimo..



57 views0 comments
bottom of page