top of page
SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-155_edi

Nemanja Đurović

Rođen je 1980. u Beogradu, u satu kada je vaga prelazila u škorpiju. Voli klasičnu literaturu, film, pozorište, košarku i, naravno, ples.

Kada je ples u pitanju salsa mu je bila prva ljubav i počeo je da je igra 2008. godine. Poslednjih nekoliko godina potpuno se posvetio kizombi. U Al Centru sada drži isključivo časove kizombe sa Jelenom.  

Završio je Matematičku gimnaziju i Ekonomski fakultet.

Preko dana radi veoma odgovoran posao na planiranju i upravljanju performansama u jednoj od naših najvećih kompanija a uveče se pretvara u svoj alter ego poznat pod imenom DJ Manana. Za neupućene DJ MANANA već godinama puni naše najveće plesne žurke: Mikser, SKC, Ulica...

SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-141_edi

Željka Vasić

Rođena 24.07.1981. godine. I ako ima sve karakteristike Lava, kao horoskopskog znaka kojem pripada, ne veruje u horoskop. Nakon završene niže i srednje muzicke škole, svoju ljubav preusmeruje sa nota na pisanu reč.

Napisala je i objavila dve knjige dečje poezije Mali Ljudi i Od A do ššš.

Na Akademiji Lepih Umetnosti u Beogradu, diplomirala je Novinarstvo.

Ne pije nikakvu vrstu kafe.

U Al Centru drži časove Kubanske salse, kao i salse za decu.

SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-146_edi

Uroš Đurović

Rođen 04.05.1983. godine u Beogradu u znaku bika i podznaku vodolije. Po struci dipl. Ing. Organizacionih nauka, dipl menadžer, viši košarkaški trener, profesionalni novinar. Trenutno radi na donatorskim projektima, a šta će još raditi… ko zna.

Obožava sport i njime se bavi celog života. Omiljena boja plava (gotovo u svim nijansama). Miran samo kada spava, a retko spava. I

dol iz detinjstva Majkl Džordan.

Dan počinje sa dve pomorandže i limunom. Plesom se bavi od sredine 2010 godine. Uživa u dobroj muzici i hrani. Od ranog detinjstva neraskidivo vezan za Kubu koja mu je i omiljena zemlja.

Omiljeni pisci: Kundera, Wild, Hemingvej.

Veliki je ljubitelj stručne literature iz oblasti psihologije.

Omiljena rečenica: Limits, like fears, are often just an illusion.

U Al Centru drži casove Kubanske salse i Bachate.

71099498_538990233344445_2240586985027118073_n.jpg

Tea Stjepanović

Rođena u Njujorku 19.01.2002. u horoskopu jarac/blizanac (u koji se ne razume, ali pomalo veruje).
Bavi se plesom od svoje 6 godine. Takmičila se u latino američkim i standard plesovima, a zatim je otkrila svoju strast prema salsi i bachati i tu se zadržala.U klubu je od 2017.godine.

Trenutno je student fakulteta savremenih umetnosti. Sportski i društven tip. San joj je da proputuje ceo svet iako bi se uvek vratila u Beograd. Ne skida osmeh sa lica i poznata je kao mala djuskalica! Osoba puna energije koju najviše potroši na plesanje uz dobru muziku sa dobrim ljudima!

SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-143_edi

Stanislav Stošić

Rođen 1996. godine u Beogradu sa čak 4 kilograma i 50 grama. Uspešno završio Fakultet organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije, trenutno je na master studijama.

Voli da gleda naučnu fantastiku, čita knjige i svira klasičnu gitaru. Ne voli da gubi i da se predaje. Omiljena hrana pasulj u neograničenim količinama.

Tečno govori engleski, a u procesu je učenja nemačkog i španskog jezika. Obožava sport, društvene igre i pametovanje.

Omiljena serija - Game of Thrones, dok je pratila knjigu.

Plesom se bavi od 2012. Nakon samo godinu i po dana dobija šansu u plesnom klubu Al Centro, i time postaje najmlađi salsa instruktor u Srbiji.

U Al Centru drži časove Kubanske salse.

tomo biografija sajt_edited_edited.jpg

Tomo Ljubiša

Rođen 25.01.1994 u Beogradu.
Završio XV Beogradsku gimnaziju, i nakon toga Ekonomski fakultet u Beogradu. U slobodno vreme pored salse voli da pogleda neki dobar film ili seriju, opika fudbal, katan i preferans, a ni Wow i Dota mu nisu strani. Veliki je ljubitelj leta, a od druženja sa podvodnim svetom, jedino mu je slađe od čitanje na plaži.

Salsom se bavi od januara 2018. godine. Od momenta kada je kročio u salu bilo mu je jasno da je to to - ljubav na prvi pogled. Cilj mu je da drugima pokuša da prenese sreću, energiju i znanje koje su mu salsa i Al Centro dali na poklon.
 

SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-139.jpg
SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-133.jpg

Nevena Simić

22.11.1993. prodornim zvukom objavila dolazak na svet.

Nakon zavrsetka XIII beogradske gimnazije, Medicina joj je ukrala srce.

U salsu zaljubljena od 2012. i ne misli da će se u tom pogledu išta promeniti. Za sebe smatra da će večito ostati dete u duši,ono koje se davi u slatkišima. Stoga ni ne čudi što u torbi uvek sa sobom nosi nešto slatko - makar Plazmu.

Petra Ćalina

Rođena na dan kada školska godina počinje 01.09.1993. u Beogradu, u znaku device i podznak vodolija. Veliki je ljubitelj prirode, životinja i pravde tako da je nakon pravnog fakulteta upisala master studije na političkim naukama - ekološka politika.

Plesom se bavi od kad zna za sebe, prvo balet, pa gimnastika i od drugog razreda osnovne škole srce joj uzima moderan balet. Modernim baletom se profesionalno bavila 10godina i iza nje su na desetine medalja i diploma što sa državnih i evropskih takmičenja ,a čak je i na svetskom takmičenju ušla u finale i osvojila ponosno 6.mesto. Nakon povrede i kratke pauze što je nije zaustavilo u plesu, ljubav pronalazi u kubanskoj salsi i dominikanskoj bachati.

U Al Centru je već 8 godina i instruktor salse je sa bratom Markom, a bachate sa Urošem. Jako je organizovana, vesela, emotivna, druželjubiva i nepopravljiv romantik.

Osim plesa i vrelih ritmova salse obožava zimu i sneg, a skija od kada zna da hoda. Savršen dan zamišlja sa okupljenom porodicom/prijateljima bilo to na snegu ili suncu. Omiljena serija “Un paso adelante”. Slaba tačka-slatkiši😊

SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-147.jpg

Marko Ćalina

Rođen 07.10.1996. u Beogradu, u znaku vage. Obožava sport I u životu se oprobao u brojnim: košarka, fudbal, odbojka, tenis, plivanje, karate,kik boks itd. Nema sporta u kom se on ne bi bar snašao. Po zvanju je diplomirani ekonomista. Za njega kažu da ima mnogo strpljenja i da bi svakome pomogao.

Plesom počinje da se bavi na nagovor sestre Petre koja ga uvlači u svet energične salse i danas kaže da mu je to jedna od najlepših stvari koja mu se desila.

U Al Centru je 7 godine, drži časove salse sa sestrom Petrom a na žurkama ne prestaje da igra.

Uživa u prirodi, voli duge vožnje biciklom, odbojku na plaži i roštiljanje. Za strah ne zna, veliki je avanturista a skijanje mu je pasija. Druželjubiv i nasmejan uvek je raspoložen za druženje. Omiljena društvena igra mu je “DOG”.

Slaba tačka- bakina strudla :)

SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-3.jpg
SKC Al Centro Subota 25.05.2019.-210.jpg

Jelena Popović

Rođena 20. oktobra 1988 u Beogradu, u znaku Vage, 15 min pre svoje sestre bliznakinje. Voli književnost, film, pozorište, pisanje i naravno ples.

U ples se zaljubila sa 10 godina kada je prvi put naučila osnovne korake njoj omiljenih latino američkih plesova.

Salsu pleše od 2010. godine a Kizombu od 2012. godine.

Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka i Master na Science Po fakultetu u Francuskoj. Radi u predstavništvu jedne velike međunarodne korporacije.

Slobodno vreme obožava da provodi čitajući knjige, pišući recenzije na svom blogu Kaleidoskop i uz prijatelje i porodicu.

Omiljeni pisci su joj Hulio Kortasar i Semjuel Beket. Omiljen književni junak Žilijen Sorel a jedan od omiljenih citata: ‘’Always go too far, because that’s where you’ll find the truth.’’

U Al Centru drži časove kizombe sa Nemanjom aka DJ MANANA. 

Lenka Tomić

Rođena u Beogradu 26.03.1997 u znaku ovna. Bavila se 12 godina ritmičkom gimastikom i odatle se i rodila želja da upiše Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, koji je potom i završila.

U Al centru je je već 7 godina.

Salsa i bachata su dva plesa koja su joj popunile prazninu nakon prekida svoje dugogodišnje karijere bavljenja ritmičkom gimnastikom.

Uživa u radu sa odraslima, ali isto tako i sa mališanima. Radi u školici sporta već 5 godine, a od skoro se vratila ritmičkoj gimnastici, ali ne kao takmičar, već kao trener, u želji da prenese svoje iskustvo najmlađima. Uvek je voljna da pomogne ljudima oko sebe i da nauči nove stvari.

Voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom.

Obožava odlazak na planinu, pogotovo u zimskom periodu kada je skijaška sezona

bottom of page